Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

MCsilla szakács

MCsilla
hozzászólások

adatok:

Profil: MCsilla
Mióta szakács: 2012. 12. 20.


Blog, weboldal:

Családi blogunk van, mely belgiumi életünket mutatja be, és hogy miről mit gondolunk, mi hogy látjuk a világot: 
http://meszarosblog.com
Itt osztom meg saját kísérletezgetéseimet is! Várok ott is minden érdeklődőt szeretettel! :)

mióta főzök:

Kislánykoromban nagymamámtól tanultam főzni. Még sütöttünk kenyeret, mackot kemencében, gyúrtuk a tésztát, télen elkészítettük a nyári csigatészta adagot. Megtanultam tőle a növények termesztését, melyeket ma is használok a konyhámban. Sajnos ő már régóta nincs velem, de mindig megemlékezem drága személyéről, ha valamit olyat használok, csinálok, amit tőle kaptam.

a hely, ahol főzök:

Jelenleg Belgiumban élünk, immár 8. éve. Négy gyermekünk van, így nagy a család. Szerencsére mindenevők, mivel még a babafőzeléket is mindig én készítettem nekik, ezért megismertettem velük már hamar a fűszerek varázslatos világát. Legjobban talán a nagyfiam élvezi a fűszerek használatát. 

ars poetica a konyhában:

Amennyire lehet, egészségesen élni! Két gyermekünk genetikai betegséggel született (cf), nem ehetnek zsíros, nehezen emészthető ételeket. Nem főzök nekik külön, hiszen nekünk is jót tesznek ezek az ételek. Ezért aztán mindig keresem azokat az ételeket, amelyek sok energiát adnak, de könnyen emészthetőek. Ha találok egy finomnak tűnő receptet, akkor nem szomorodom el a számomra használhatatlan hozzávalók miatt, hanem megpróbálom helyettesíteni azt azokkal, amiket mi is ehetünk.

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!