Eddigi életem során rengeteget utaztam és belekóstóltam eme csodás világunk remekebbnél, remekebb ízeibe.
Imádok főzni, és enni, valamint kipróbálni új ízeket, de nagyon fontosnak tartom a családi hagyományok megőrzését. Így ízekbe zárhatjuk, örökségünket, és újra átélhetjük, múltunk titkait.
Hobbik
Vadászat
Mióta főzök
Ennek titka múltba vész, de azt hiszem 5-6 éves lehettem, amikor egyedül nekivágtam egy pörkölt elkészítésének.
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.