Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (3)
5 recept
beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
  választott alapanyag:

   Hozzászólások (3)

   A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

   kingabinga
   kingabinga / kingabinga Sat, 2014-08-09 17:42

   Kedves Manka! A meggyes túrótortád mekkora formában készült? Szeretném, ha szép magas lenne mint a tiéd... :) Köszi előre is! Üdv. Kinga

   sparky
   sparky Sun, 2014-08-03 00:43

   Remes lett a Vanilias-turos kremes>>>>Abszolut nem paszol a turohoz a vanilia pudding iz!Az aljaba felesleges a tej,a massza osszeragad az alufoliaval.lehetetlen szetvalasztani.Kidobott penz ,ido,nem csinalom megegyszer.

   MankaBeauty
   MankaBeauty / MankaBeauty Sun, 2014-08-03 07:03

   Először is szia!
   Sajnálom,hogy nem sikerült,nem tudom,mit rontottál el.Az,hogy a vanília és a túró íze milyen együtt számodra,azt én nem tudhattam,te viszont igen...Mindenki el tudja képzelni,összepasszol-e a számára.Egyébként ez nem vaníliapuding,amit készítesz,hanem egy tejszínes vaníliakrém,nem annyi tej kell bele,amit a pudingos tasak ír,hanem,amit a recept.
   A kekszes rétegnél pedig egészen biztos,hogy sok tejet adtál hozzá,azért ragadt.Én kb.14 szer csináltam már meg,soha nem ragadt.Nem tudom,mennyi keksszel dolgoztál,de ha nem vagy kezdő,akkor ezt szemre is lehet már látni,mennyi kell ahhoz,hogy egy keményebb,de nyújtható masszát kapj.A 2 dl irányadó,mert a feltöltéskor meg kell adni a mennyiséget,de a receptben ott van,hogy annyi kell,amennyitől jó az állaga.
   Mellesleg az alufólia sem biztos,hogy nyerő ötlet egy olyan süti alá,ami nem szilárd tészta,szeleteléskor azt is felvágod,persze,hogy rátapad,jön vele együtt.Én sütőpapírt használok.