Gyerekkorom óta, igaz szendvicsekkel kezdtem, majd a rántotta sokféle fajtája, aztán tészták ragukkal, mártásokkal. Jöttek a rántott dolgok, és még saját ötletek is ki-kikerültek a kezeim közül (nem volt tesztelője, csak jó magam), eheteőkre sikeredtek.:) Végeztem szakácssulit, és 2 évig próbáltam is elhelyezkedni... Rossz tapasztalat, de tanultam belőle, a pici családi konyhában a magam ura lehetek.
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.