Én egy teljesen hétközapi ember vagyok...... Bár nem.....
Imádok sütni, főzni és mindent ami a konyhával kapcsolatos. Nem tanultam sehol a főzés tudományát, de kiskoromban mindig ott sürögtem-forogtam a nagymamám mellett mikor főzött.
Mióta főzök
Már gyermekkoromban is sokat segítettem édesanyámnak a konyhában. Mikor felnőttem és gyermekem született, szinte minden hétvégén sütnöm kellett. Főzni minden nap szoktam.
A hely, ahol főzök
A konyhámat sütés, főzés közben is rendszeresen tisztán tartom, hogy utána ne kelljen sokat pakolni.
Ars poetica a konyhában
Mióta gyermekemről kiderült, hogy laktóz-és fruktózérzékeny, azóta csak laktózmentes termékeket és cukor helyett eritritol nevezetű édesítőszert használok.
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.