Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (7)
19 recept
beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:

      Hozzászólások (7)

      A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

      noonii
      noonii Thu, 2014-03-06 12:08

      Sziaaa! Annyira tetszik a tortaad! :D en is el szeretnem kesziteni, de szamomra kicsit zavaros a gurigas resz. :$ le tudnad nekem irni kicsit reszletesebben, hogy azt hogyan csinaltad? :$ :D

      Landyland
      Landyland / Landyland Thu, 2014-03-06 13:18

      Szia! :) Persze, megpróbálom jobban elmagyarázni akkor: tehát keresel egy üres alufóliás/folpackos vagy akár sütőpapiros gurigát (ha épp nincs üres, akkor tekerd le). Majd ezután a kész piskóta közepére a guriga átmérőjével megegyező kört vágsz ki. Ezutan a lyukas kört óvatosan felhúzod a gurigára. Ugyanezt kell megcsinalnod a 2. körrel is meg a másik oldallal is. Ezután meg jöhet rá a fondant. Remélem így érthető volt, ha mégse, szólj nyugodtan és újra magyarázom :)

      noonii
      noonii Thu, 2014-03-06 22:36

      Koszonom, hogy valaszoltaaal!!! :) Igen, ezt ertem, es akkor a guriga rajta marad a tortan? Es azt kell lekenni fondanttal? :D bocsi, ha hulyeseget kerdezek :D

      Landyland
      Landyland / Landyland Thu, 2014-03-06 22:47

      Igen, azt kell bevonni a fondanttal, aztán az majd megkeményedik. Szóval az a része igazából csak a látvány, nem ehető :)

      noonii
      noonii Thu, 2014-03-06 23:58

      Uhh nagyon joo! :D meg fogom csinalni es remelem nekem is ilyen szep lesz majd! Koszonom szepeen ! :)))

      Gibrock
      Gibrock Sat, 2014-03-01 17:46

      Szia!
      Szépek a sütijeid.Biztosan finomak is.üdv.Gábor.