Gyerekkorom óta sürgök-forgok a konyhában. Először csak a csirkecombokat paníroztam a vasárnapi ebédhez anyunak vagy a mamának, most már komplett 7 fogásos vasárnapi ebédet csinálok egyedül.:)
A hely, ahol főzök
Várdombon élek a párommal, és 3 kislányunkkal, itt is főzök napi szinten.
Ars poetica a konyhában
"Soha életemben nem keveredtem bajba, mindig az alkalomhoz illő ételeket ettem." - mondta ezt Woody Allen.
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.