Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (11)
29 recept
beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:

      Hozzászólások (11)

      A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

      pötyike64
      pötyi64 / pötyike64 Thu, 2010-06-24 08:34

      Szia Krityó! Ezt a receptet én is így szoktam csinálni, a család szereti, sőt nagy fiam még a kollégiumban is szívesen főzi másoknak.

      Krityó
      Krityó / Krityó Thu, 2010-06-24 09:44

      Szia Pötyike64!
      Hát akkor lőttek a chillisbab a'la Krityónak... :)
      Nálunk is nagy kedvenc. Már minden formában kipróbáltuk... melegszendvics feltétnek, főételnek, partykajának tortillával... próbáljátok ki úgy is!
      Üdv: Kriszti

      Törölt Felhasználó
      Törölt Felhasználó Thu, 2010-06-24 14:16

      Szia Krityó! Köszi a javaslatot , ígérem, hogy kipróbáljuk.A címen meg ne változtass Tiéd az érdem, mert Te tetted fel erre az oldalra és szerintem mások is örülnek neki.Üdv.:Klári

      Krityó
      Krityó / Krityó Thu, 2010-06-24 18:47

      Hát üsse kő... nem változtatok ;P
      Köszönöm szépen a kedves szavakat Klári!
      Szép napot és jó sütés-főzést!
      Üdv: Kriszti

      Krityó
      Krityó / Krityó Thu, 2010-06-24 18:47

      Hát üsse kő... nem változtatok ;P
      Köszönöm szépen a kedves szavakat Klári!
      Szép napot és jó sütés-főzést!
      Üdv: Kriszti

      Törölt Felhasználó
      Törölt Felhasználó Sat, 2010-03-13 12:59

      Kriszti a legjobb barátnőm. Lassan 5 éve ismerjük egymást. Az elmúlt 5 évben nagyon sok finomat főzött már nekem is. Sosem szerettem az egyszerű főztöt, mindig adott hozzá valamit amitől Kriszti módra lett :) elkészítve. Az egyik kedvencem a mexikói chillis babja. :P

      Megéri kipróbálni az ötleteit.

      Törölt Felhasználó
      Törölt Felhasználó Fri, 2010-03-05 08:27

      Szia Brea!

      Én is várok még 2 receptemre, hogy megjelenjen. Írtam én is e-mailt és megnyugtattak, hogy modolni kell... tény és való... elég sok a szakács és sok a recept is :)
      légy türelemmel Te is... annál nagyobb lesz az öröm, mikor megjelenik a recepted (magamból kiindulva)

      Szép napot és sok-sok finom receptet!

      Üdv: Kriszti

      Brea
      Rea / Brea Fri, 2010-03-05 10:15

      Szia Kriszta!

      Köszönöm a válaszodat.Éppen írni akartam én is, de akkor nem teszem. Már ott tartok, hogy feldolgozva. Ezután jön az elfogadva? Vagy van olyan hogy nem fogadja el? És arról vajon kapok értesítést? Remélem erre nem tudsz válaszolni Te sem :)
      Neked is szép napot és várom a további receptjeidet!

      Üdv.
      Rea

      laraed
      Edit / laraed Tue, 2010-06-01 10:27

      Kedves Brea ! Akkor nem fogadnak el receptet ha már ugyan az a recept fent van. Pl Nekem sem fogadták el a gyros receptemet, mert már fent volt ugyan az a recept / hozzávalók és az elkészítés is ugyan az volt/. Értesítenek e-mailben ha nem fogadják el. Érdemes szétnézni , hogy van -e fent olyan recept amit felszeretnél rakni. Ha csak hasonló , de valami hozzávaló más, vagy az elkészítésnél van valami más mód akkor elfogadják és ki írják , hogy pl: Aranygaluska 5 vagy Halászlé 3 Üdv Edit

      Brea
      Rea / Brea Thu, 2010-03-04 21:56

      Szia!

      Ne haragudj, hogy ilyennel zavarlak, de megmondanád hogy mikor töltötted fel receptet? Csak kíváncsi vagyok, hogy normális-e hogy az én 02.24.-én feltöltött receptem még nincs elfogadva.
      Egyébként én is hasonlóan szoktam sütni az oldalast Pataki tálba, isteni finom. Ajánlom mindenkinek.
      Köszi.
      Rea

      Gargoyle
      P. / Gargoyle Thu, 2010-03-04 22:22

      Kedves Brea!
      Ez nem volt mindig így. Régebben egy-két nap alatt megtörtént.
      De most a Nosalty-s szakácsok és beküldött receptjeik megnövekedett száma miatt sajnos valóban eltelhet akár egy hét is a megjelenésig. Nekem is várakozik 5 receptem, de majd szépen lassan mind felkerül.
      Ne kedvetlenedj el. Türelem, és reméljük, hogy szépen lassan ez a helyzet megint javulni kicsikét.
      Üdv:
      Eszter