Pici koromtól sürögtem-forogtam anyu mellett, de önállóan inkább gimnazista korom óta
A hely, ahol főzök
Főleg otthon
Ars poetica a konyhában
Nekem a főzés öröm, a kreatívkodás egy formája. Jó érzés finomságokat adni azoknak, akiket szeretek, és persze megkóstolni őket.
Szeretek újabb és újabb dolgokat kipróbálni. Ha valamihez kedvem támad, általában elolvasok néhány hasonló receptet és kitalálom a sajátomat.
Külföldi utazásokkor is az jelenti az egyik legnagyobb örömöt, hogy felfedezhetem a helyi konyhát és a boltokat.
A csirke örök dobogós, ha kedvenc alapanyagainkról van szó: sokan unják, sokan száraznak tartják, de csak rajtunk múlik, hogy variáljuk, mihez esszük, hogyan főzzük-sütjük. Mutatunk 7 receptvariációt a hét minden napjára, csirkével!