#

koszider

  • receptjei: 91
  • regisztrált: 2010.09.23

koszider adatai

Rólam

A főzés kikapcsol. De mindent szeretek, ami vele kapcsolatos: a tervezgetést, a bevásárlást, az előkészítést. Nem fáraszt a konyha. Gyűjtöm a szakácskönyveket, ma már csak nagyon válogatva, mert a lakásom befogadóképessége véges (most úgy 300-nál tartok). Kedvencem Ínyesmester (Magyar Elek), Lajos Mari és persze Horváth Ilona.

Hobbik

a munkám

Mióta főzök

Sajnos évtizedek óta (nem a főzés sajnos, hanem a korom).

A hely, ahol főzök

Szolnokon. (Valaki megkérdezte, hogy hol is lakom, ezért gondoltam, hogy a korábbi "titokzatos" helymeghatározást ki kellene javítani. Íme.)

Ars poetica a konyhában

Főzni öröm, enni boldogság, éljen a hedonizmus !

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!