Gyerekként sok időt töltöttem a konyhában, segítettem Anyukámnak, amiben csak lehetett. Az ilyenkor együtt eltöltött idő jó érzéssel tölt el, így azóta tart a szenvedély. Számomra a főzés a gondoskodás egyik formájává vált, ha örömet szeretnék valakinek okozni, biztosan egy finom étellel vagy süteménnyel állok elé.
A hely, ahol főzök
Bárhol, ahol lehetőség van rá és szívesen fogadják.
Ars poetica a konyhában
Szívvel-lélekkel kell hozzáfogni az étel elkészítéséhez, mert attól lesz igazán finom! :)
Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?
A főzés, valljuk be, nem teljesen veszélymentes. A konyhai baleseteken kívül különböző élelmiszer-higiéniai bakikat is elkövethetünk. Nézzük, melyek a leggyakoribbak.