Több mint húsz éve jelen vagyok Koronás Cukor néven a magyar háziasszonyok konyhájában, édesítve az ünnepi asztalok süteményei mellett a hétköznapi finomságokat is. Kezdetben csak két alaptermékkel, a kristálycukor és a finomszemcséjű cukor formájában, mostanra viszont csaknem 15 féle cukorfajtával kedveskedünk a sütés szerelmeseinek.
A hely, ahol főzök
A legfinomabb ízek szívből jönnek, és a legtöbb esetben édesek. A sütemények mellett a hideg, meleg italok ízesítője is vagyok, és a háziasszonyok imádják, hogy velünk könnyen és gyorsan készíthetnek lekvárokat is.
Ars poetica a konyhában
Az ország egyetlen cukorgyárában készülő kristálycukor igazán különleges, hiszen a cukorgyártás során felhasznált energia jelentős részét az egyedülálló biogázüzemünkből szolgáltatjuk. A környezettudatos cukorgyártás, a folyamatos minőségi ellenőrzés, a megbízható márka segít minket abban, hogy fogyasztóink hűségét megőrizhessük és nap mint nap jelen legyünk a hétköznapjaikban. Hiszen az „Élet édesen teljes”.
Becsinált leves vagy egy laktató lebbencs-, esetleg gombás palóc- vagy görcsleves? Nem lehetetlen egészen olcsón főzni laktató levest, főleg, ha magyaros!
Ugyan sokaknak a húsvét épp a tradícióról szól, vannak, akik szeretnek újítgatni is az ünnep alatt, főleg, ha ételekről van szó. Nekik (de igazából mindenki másnak is) szól az alábbi gyűjtés, amelyben hagyományos húsvéti sütik szerepelnek, kevésbé hagyományos formában.