Több mint húsz éve jelen vagyok Koronás Cukor néven a magyar háziasszonyok konyhájában, édesítve az ünnepi asztalok süteményei mellett a hétköznapi finomságokat is. Kezdetben csak két alaptermékkel, a kristálycukor és a finomszemcséjű cukor formájában, mostanra viszont csaknem 15 féle cukorfajtával kedveskedünk a sütés szerelmeseinek.
A hely, ahol főzök
A legfinomabb ízek szívből jönnek, és a legtöbb esetben édesek. A sütemények mellett a hideg, meleg italok ízesítője is vagyok, és a háziasszonyok imádják, hogy velünk könnyen és gyorsan készíthetnek lekvárokat is.
Ars poetica a konyhában
Az ország egyetlen cukorgyárában készülő kristálycukor igazán különleges, hiszen a cukorgyártás során felhasznált energia jelentős részét az egyedülálló biogázüzemünkből szolgáltatjuk. A környezettudatos cukorgyártás, a folyamatos minőségi ellenőrzés, a megbízható márka segít minket abban, hogy fogyasztóink hűségét megőrizhessük és nap mint nap jelen legyünk a hétköznapjaikban. Hiszen az „Élet édesen teljes”.
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.