Gimnazista koromban kezdtem el főzni, persze csak alkalom szerűen és csak ami egyszerű, könnyen elkészíthető volt. Később már a családi összejöveteleken bográcsban, grillen tevékenykedtem.
A hely, ahol főzök
A jelenben ez kibővült: céges rendezvényen a kollégáknak, nagyobb baráti társaságnak és lakodalomban is. A legtöbbet otthon feleségemnek és lányomnak főzök.
Ars poetica a konyhában
" Szeretek borral főzni, néha teszek az ételbe is!"
A húsvét egy elhúzódó ünnep, akár több napig is eltarthat a kalács-sonka menü elfogyasztása, ezért szükségünk lehet majd néhány hasznos tárolási tippre – a mai napi tipp segíthet frissen tartani a finomságokat.
Becsinált leves vagy egy laktató lebbencs-, esetleg gombás palóc- vagy görcsleves? Nem lehetetlen egészen olcsón főzni laktató levest, főleg, ha magyaros!