Napi rendszerességgel kb 1,5 éve főzök, előtte csak alkalmanként és általában ugyanazokat. Vegetáriánus lettem és a párom is az. Mióta felfedeztem hogy mennyi különféle recept és alapanyag létezik, egészen belejöttem az új ötletek kipróbálásába. Ráadásul muszáj ennünk, szóval kellemest a hasznossal... :)
A hely, ahol főzök
Írországban, Dublinban élek, sajnos a konyhafelszerelésem korlátozott, de legalább nem tudok annyi mosatlant gyártani mint amúgy :) Itt szinte minden évszakban minden zöldség és gyümölcs kapható, még egészen egzotikusak is, csak győzzem kipróbálni őket. Ráadásul a munkám is a konyhához köt, néha el is lesek dolgokat odabentről :)
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.