Napi rendszerességgel kb 1,5 éve főzök, előtte csak alkalmanként és általában ugyanazokat. Vegetáriánus lettem és a párom is az. Mióta felfedeztem hogy mennyi különféle recept és alapanyag létezik, egészen belejöttem az új ötletek kipróbálásába. Ráadásul muszáj ennünk, szóval kellemest a hasznossal... :)
A hely, ahol főzök
Írországban, Dublinban élek, sajnos a konyhafelszerelésem korlátozott, de legalább nem tudok annyi mosatlant gyártani mint amúgy :) Itt szinte minden évszakban minden zöldség és gyümölcs kapható, még egészen egzotikusak is, csak győzzem kipróbálni őket. Ráadásul a munkám is a konyhához köt, néha el is lesek dolgokat odabentről :)
Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?