#

Juditka

  • receptjei: 9
  • regisztrált: 2008.09.01

Juditka adatai

Mióta főzök

15 éve

A hely, ahol főzök

Budapest, XVI.

Ars poetica a konyhában

Annyi érdekes dolog van még a világon...   Most a gasztronómia és a gyöngy. ( főzök és fűzök ) "Az enni tudás képessége velünk születik, de főzni meg kell tanulni..." (Dobos C. J.)

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!