Tulajdonképpen 9-10 éves koromban próbáltam már ellesni nagymamámtól és szüleimtől a főzés tudományát és nagyon hálás vagyok nekik, mivel engedték, hogy segítsek a konyhában. Igazán akkor váltam szakavatottá, amikor elköltöztem otthonról. Próbálok mindig valami újdonságot kipróbálni, de az is előfordul, hogy a hűtőben lévő alapanyagokból kreálok gyorsan valamit. Nemcsak főzni, de sütni is nagyon szeretek! Nagymamám régi, kézzel írott szakácskönyvét nagy becsben tartom és használom!
A hely, ahol főzök
Máza
Ars poetica a konyhában
Egészség mindenek felett! Férjemmel próbálunk arra figyelni, hogy egészséges ételek kerüljenek a család asztalára. Fontosnak tartjuk, hogy gyermekeink sok zöldséget, gyümölcsöt fogyasszanak, bár sokszor esnek bűnbe, ha édességgel kerülnek testközelbe!
A csirke örök dobogós, ha kedvenc alapanyagainkról van szó: sokan unják, sokan száraznak tartják, de csak rajtunk múlik, hogy variáljuk, mihez esszük, hogyan főzzük-sütjük. Mutatunk 7 receptvariációt a hét minden napjára, csirkével!