16 éve. Szeretek nagyban főzni. Volt már 40 főre cserepes felturbózott töltött káposzta, 70 főre full extrás paprikás krumpli de nem vagyok szakács, csak szeretek főzni..nagyon:) Mondhatni fanatikus vagyok..akár télen hóesésben halászlé..De végül is teljesen mindegy, csak főzni lehessen, bárhol bármikor :) Szeretek gasztronómiai fesztiválokra járni a barátaimmal, ahol megfordulunk ott nagy a vidámság sok az érdeklődő s persze a finomabbnál finomabb ételek. Persze én sem úgy kezdtem, hogy egyből ment minden, fokozatosan tanultam el a dolgokat, fogásokat nagyszüleimtől, szüleimtől, barátaimtól..Mindig jó tanulni, s azt kipróbálni a magunk módján. De a legjobb a közös főzés. Olyankor hatalmas dolgokat művelünk, s rendszerint nagyon jól sül ( fő) el :D
A hely, ahol főzök
Magyarország, konyha, szabadtér egyaránt..otthon, fesztiválokon egyaránt..Bogrács, kukta, cserépedény, tárcsa, bármi. Titkos vágyam egy gulyáságyú..:)
A csirke örök dobogós, ha kedvenc alapanyagainkról van szó: sokan unják, sokan száraznak tartják, de csak rajtunk múlik, hogy variáljuk, mihez esszük, hogyan főzzük-sütjük. Mutatunk 7 receptvariációt a hét minden napjára, csirkével!