Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (3)
13 recept
beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:

      Hozzászólások (3)

      A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

      Törölt Felhasználó
      Törölt Felhasználó Thu, 2010-08-12 14:39

      Mint ahogy írtad: "A cukor egy fehér anyag, ami a kávénak rossz ízt ad, ha elfelejtik beletenni." Ez így igaz ! Aztán a cukor olyan fehér és édes anyag, ha sokat eszünk belőle, akkor összemegy a rukánk!

      Törölt Felhasználó
      Törölt Felhasználó Tue, 2010-08-10 14:19

      Ingryd ! Nagyon tetszik az ars poetica-d !! Nagyon ízlett a Raffaelló gólyó, véleményzetem is !!
      Bátorítlak a további finomságok elkészítésére és természetesen várjuk, azok közlését is !! Köszi !