Kb. 22-23 éves korom óta, persze a zacskós levessel kezdtem, és évekig nagyjából ezt is folytattam, a csípős csirkeszárnytól eltekintve. :) Nálunk a férjem a főszakács, mellette kezdtem én is igazából "alkotni". A leves általában közös mű, az előétel és a főétel általában az övé, a süti pedig csak az enyém lehet. :)
A hely, ahol főzök
Otthon vagy barátoknál a konyhában, jó időben kint a szabadban.
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.