#

Hena

  • receptjei: 5
  • regisztrált: 2011.02.28

Hena adatai

Mióta főzök

Kb. 22-23 éves korom óta, persze a zacskós levessel kezdtem, és évekig nagyjából ezt is folytattam, a csípős csirkeszárnytól eltekintve. :) Nálunk a férjem a főszakács, mellette kezdtem én is igazából "alkotni". A leves általában közös mű, az előétel és a főétel általában az övé, a süti pedig csak az enyém lehet. :)

A hely, ahol főzök

Otthon vagy barátoknál a konyhában, jó időben kint a szabadban.

Ars poetica a konyhában

Csakis sok-sok kedvvel és szeretettel!

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!