2011 óta próbálok bemerészkedni a konyhába, de csak 2013 óta koptatom komolyabban a fakanalat.
A hely, ahol főzök
Budapest, konyha
Ars poetica a konyhában
Az egészséges életmódot tartom szem előtt, amikor magamnak vagy a családomnak főzőcskézek. Amikor csak tehetem, friss alapanyagokat használok. A konyhámban a cukor kitiltott alapanyag, helyette xilitet vagy aspartam mentes édesítőszert használok. A fehérliszt sem a jó barátom, mindenhez inkább zabpehelylisztet használok.
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.