#

Hamesz

  • receptjei: 8
  • regisztrált: 2011.10.26

Hamesz adatai

Mióta főzök

2011 óta próbálok bemerészkedni a konyhába, de csak 2013 óta koptatom komolyabban a fakanalat.

A hely, ahol főzök

Budapest, konyha

Ars poetica a konyhában

Az egészséges életmódot tartom szem előtt, amikor magamnak vagy a családomnak főzőcskézek. Amikor csak tehetem, friss alapanyagokat használok. A konyhámban a cukor kitiltott alapanyag, helyette xilitet vagy aspartam mentes édesítőszert használok. A fehérliszt sem a jó barátom, mindenhez inkább zabpehelylisztet használok.

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!