A sütés-főzéssel már gyermekkoromban szimpatizáltam, ismerkedtem. Lábujjhegyen állva lestem édesanyám és nagymamám, hogyan készítik a sok-sok finomságot a tűzhelyen. Otthon mindig is a konyhában éreztem magam a legjobban. Ma sincs ez másként. Naponta főzök, népes családom legnagyobb örömére.
Imádom a képes-, videós recepteket böngészni, általuk nyerek ihletet a mindennapokban. A végeredmény mindig egy saját elképzelés alapján elkészített étel lesz.
Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?
A főzés, valljuk be, nem teljesen veszélymentes. A konyhai baleseteken kívül különböző élelmiszer-higiéniai bakikat is elkövethetünk. Nézzük, melyek a leggyakoribbak.