Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (6)
108 recept
beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:

      Hozzászólások (6)

      A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

      villo.gonczol
      villo.gonczol Wed, 2015-06-03 20:00

      Annyira örülök,hogy megtaláltalak! Imádom a gombát,és eddig akármit kipróbáltam tőled,minden nagyon fincsi lett. A gombás fasírt céklasalátával a kedvencem :) Gratulálok a receptekhez!

      gombagasztro
      Gombagasztro / gombagasztro Thu, 2015-06-04 10:13

      Szia (itt is) :) !!!!!! Nagyon köszönöm a dicséretet, örülök, h gombarajongó vagy! Kukkantsd meg a honlapomat is, ott még több minden vár rád! Jó főzőcskélést!

      sarai eva
      sarai eva Thu, 2014-12-25 10:03

      Kedves gombagasztro!

      Köszönöm a karácsonyi jó kívánságot, amit viszont kívánok és olyannyira minden jóval, boldogsággal, békével teli 2015-öt, amit csak elbír a szíved.

      Elkészítettem a grillezett harcsát és NEM csalódtam. Hihetetlenül finom, gyorsan elkészíthető,tényleg ilyen időhiányos napokon óriási könnyebbség az elkészítése.
      Annyit változtattam rajta, hogy még több gombát tettem bele, mivel a burgonyát nem szeretem. A kerámia sütőt is épp erre az étel elkészítésére találták ki.
      Egyszóval minden jó és tökéletes!!!
      A recept és Te mint " Kedvenc szakács" Elmentve!
      Üdvözöllek:Éva

      gombagasztro
      Gombagasztro / gombagasztro Thu, 2014-12-25 10:40

      Kedves Éva, köszönöm én is a kedves szavakat és nagyon örülök, h finom lett a hal! Annak meg különösen, h több gombával "tuningoltad" ... így tovább :) jó pihenést kívánok! Üdvözlettel, Anna

      sarai eva
      sarai eva Sat, 2014-12-20 17:17

      Nagyon tetszik amit írsz a gombákról,mert nagyon szeretem.
      Így együtt a három /barna,fehér csiperke,laska/ gomba rendkívül jó ízhatással rendelkezik. Mindig együtt használom őket.
      Tudom,hogy nem kell hámozni, én mégis megteszem mert nehezen emészthető és az epe problémákkal küszködőknek így könnyebb feldolgozni.
      Karácsonyra a "Grillezett afrikai harcsafilé gombával......" fogom elkészíteni. A leírás szerint nagyon finom lehet.
      Üdvözlettel: Éva

      gombagasztro
      Gombagasztro / gombagasztro Sun, 2014-12-21 10:16

      Kedves Éva,
      nagyon köszönöm a kedves szavakat, örülök, hogy rendszeres gombafogyasztó vagy és ráadásul mind a hármat! Ez külön öröm! Majd írd meg, hogy sikerült a hal, nagyon finom recept és könnyű elkészíteni! A www.gombarecept.hu honlapomon is rengeteg tippet, hírt és receptet találsz még! Boldog karácsonyt kívánok neked! Üdvözlettel, Anna