13 évig dolgoztam a Hungar Hotels kötelékeiben lévő éttermekben ( Kárpátia, Bajkál ). Az utolsó 5 évben már konyhafőnök-helyettesként és konyhafőnökként.
1994-ben vettem át egy kifőzdét, amit 2009-ig vittem, majd a másik működő családi vállalkozásban vállaltam nagyobb szerepet.
15 éve főzők gluténmentesen itthon, mióta kiderült a fiamról és feleségemről, hogy lisztérzékenyek.
13 évig dolgoztam a Hungar Hotels kötelékeiben lévő éttermekben (Kárpátia, Bajkál). Az utolsó 5 évben már konyhafőnök helyettesként és konyhafőnökként.
1994-ben vettem át egy kifőzdét, amit 2009-ig vittem, majd a másik működő családi vállalkozásban vállaltam nagyobb szerepet.
15 éve főzők gluténmentesen itthon, mióta kiderült a fiamról és feleségemről, hogy lisztérzékenyek.
A hely, ahol főzök
Jelenleg itthon.
Ars poetica a konyhában
Célom, hogy a gluténmentes ételek legalább olyan jók legyenek, mint az eredetiek, ha nem jobbak. Ne lehessen észrevenni különbséget, mindezt megfizethetően.