#

Glaser

  • receptjei: 1980
  • regisztrált: 2009.07.29

Glaser adatai

Mióta főzök

Mióta a családi fészekből kirepültem.

A hely, ahol főzök

A konyhámban.

Ars poetica a konyhában

Sütni főzni csak jó kedvvel és lelkesedéssel lehet. Szeretek új ízeket próbálgatni, kísérletezni és a páromat mindig valami finomsággal meglepni.

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!