10 éves koromban főztem az első borsólevesemet, azóta serénykedek a konyhában.
A hely, ahol főzök
kicsi konyhában egy kicsiny faluban.
Ars poetica a konyhában
Szinte minden nap főzők finomabbnál finomabb ételeket. Minden maradékot szeretek felhasználni a hűtőből és új dolgokat alkotni belőlük. Csak saját termést használok mind zöldségből és gyümölcsből, saját készítésű liszttel gyúrom a tésztákat.
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.