Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (6)
12 recept
beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:

      Hozzászólások (6)

      A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

      Koncz László
      Koncz László Tue, 2017-07-04 16:11

      Kedves geo!A lecsó lényege a sok hagyma!A lecsó alap recept szerint például egy kiló hagymához fele annyi paprika kell és fele annyi paradicsom mint amennyi paprika!Ezt sok száz éve így készítik,a szakácsok is így tanulják!Amit Ön készít,annak semmi köze ehhez az egyedülálló,világhírű ételhez!Az valami teljesen más étel,esetleg a lehető legjobb indulattal is mindössze lecsó utánzat!

      Petrás
      Petrás / Petrás Sat, 2014-06-14 08:21

      Szia Gina,
      Hát csak ámulok, milyen csodákat művelsz a konyhában. Erre most reggel rákattintok a Nosaltyra, főcímen geo túrógombóca.. Na mondom megnézem, még a végén te leszel..és tényleg! :D Sok gratu a gasztro angyaalkodáshoz meg úgy egyébként is! ;)) Szép napot! Petra :)

      Sári Tiborné
      Sári Tiborné Mon, 2012-06-11 23:28

      nagyon tettszik nekem, hogy ilyen fiatalon főzöl rendszeresen! nagyon ügyes vagy, és gratulálok hozzá!
      Gyakorlat teszi a mestert ! Magdi anyus

      mindenkitöl lehet tanulni, csak kérdezd meg mit szeretnél tudni!

      .geo.
      *geo* / .geo. Fri, 2012-03-23 15:49

      Kedves Éva-Anyóca!
      Köszönöm a kedves szavakat!
      A férjem és a gyerekeim "kényszerítenek" a sütésre-főzésre, amit persze nagyon élvezek :)
      Én is gondoltam már, hogy felteszem ide a gesztenyés mézes-krémest, de rákerestem, és van már itt egy, igaz kicsit másképp.
      Kellemes hétvégét!
      geo

      gregoreva
      Éva-Anyóca / gregoreva Wed, 2012-03-21 12:56

      Kedves geo!

      Nagyon tetszik a blogodon a Gesztenyés-mézes krémes.:-))
      Ide is feltehetnéd, annyira jó.:-)
      Ilyen fiatalon ennyi mindent tudsz csinálni ? :-))
      Le a kalappal!! :-)
      Szép tavaszi hetet kívánok!
      Éva-Anyóca