Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (2)
4 recept
beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:

      Hozzászólások (2)

      A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

      Gasztropajti
      Gasztropajti / Gasztropajti Tue, 2015-08-18 10:37

      Köszönöm a jókívánságokat, és a biztatást is. Én is büszke vagyok receptjeimre, mert egyik sem a szomszédasszony porosodó cetlijéről lett másolva, hanem minden ételünket komoly előzetes gondolkodás előzött meg. Többes számot írtam, mert feleségem is kitűnő háziasszony, így az általa elkészített kajákat is én receptesítem meg. Én szinte mindenféle kaját kipróbáltam már, de szeretem nagyon a salátákat, és minden mást, amin kicsit gondolkodni kell. soha nem dolgozok receptből, de gondolatban is tudok főzni. Megérzem az ízeket, gondolatban is össze tudom állítani a szükséges hozzávalókból az ételt. Most éppen gyógyulási stádiumban vagyok, mert a közelmúltban ismét ért egy kellemetlen atrocitás, ami egészségem rovására ment. De a gasztronómia éltet, és remélem, mint sokszor máskor most is újra élvezhetőbbé teszi életemet.

      pataygyz
      Zoli / pataygyz Tue, 2015-08-18 09:44

      Kedves Gasztropajti!
      Eddig sajnos nem figyeltem fel rád, ehhez kellett ez a receptverseny. Férfiemberként kíváncsi vagyok a többi hasonlóan megszállott " kanszakácsokra ". Az elvem nekem is hasonló, " minél többen nézzék meg a receptemet és töltsék is le" . Nagyon büszke vagyok a " tejes pite " receptemre, amit már egy városnyi látogató nézett meg és egy falunyi már le is töltött. Az egyszerű és könnyen elkészíthető recepteket szeretem. Természetesen ez alól kivétel a szabad tűzön sütés - főzés.
      Sok jó és sikeres receptet kívánok:
      Zoli