Tizennyolc éves koromban lett saját háztartásom, azóta önállóan főzök. Imádok új ízeket, új konyhákat kipróbálni. Íróként szenvedélyem a középkor és a fantasy-világ, regényemben különösen fontos szerepet kap a különböző népek és fajok konyhája.
Névjegyem: Író, féltünde, dalszerző, énekes, filozófus, életművész, fantasy-kutató, airsoftos
A hely, ahol főzök
Monor, Magyarország.
Ars poetica a konyhában
Nem szoktam méricskélni, inkább kóstolgatok. Imádom a varázslatot, az újdonságot, a váratlan csavarokat. Legjobban akkor főzök, ha van kinek és van miért. Az én konyhámban mindig van valami meglepetés, nem szeretem a sémákat és a szabályokat.
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.