Előfordul, hogy a legérdekesebb kreálmányokat a véletlen, a korrigálás vagy a szükség szüli.
Mióta főzök
Régóta?! Ámbár nem túl sokat :o)
A hely, ahol főzök
Nagyon szerényen felszerelt konyhában...
Ars poetica a konyhában
Már a küllem is fontos, nem csupán az íz.... A kezdeti önálló kísérletezésekkor ez nem így volt :o)
S mindig azokat az ízeket kreálni, amit éppen az ember "fantáziája" megkíván!
Becsinált leves vagy egy laktató lebbencs-, esetleg gombás palóc- vagy görcsleves? Nem lehetetlen egészen olcsón főzni laktató levest, főleg, ha magyaros!
Ugyan sokaknak a húsvét épp a tradícióról szól, vannak, akik szeretnek újítgatni is az ünnep alatt, főleg, ha ételekről van szó. Nekik (de igazából mindenki másnak is) szól az alábbi gyűjtés, amelyben hagyományos húsvéti sütik szerepelnek, kevésbé hagyományos formában.