#

Fancsa

  • receptjei: 2
  • regisztrált: 2013.07.17

Fancsa adatai

Hobbik

ének, rajz, sütés-főzés

Mióta főzök

Borsits Fanni vagyok, és úgy egy éve kezdtem el komolyabban foglalkozni a főzéssel és 5 éve a sütéssel. Fontos számomra, hogy a lehető legjobb alapanyagokból dolgozzam, és egészséges ételt tehessek az asztalra. Igyekszem kerülni az ízfokozókat és az adalékokat tartalmazó termékeket.  Imádok sütni, és új édességeket kipróbálni (szörnyen édesszájú vagyok). Szeretek kísérletezni, és elrugaszkodni a recepttől, ami előttem van. Kedvencem a süteménydekorálás és legkedvesebb fegyverem a habzsák.

A hely, ahol főzök

Konyha itthon, konyha bárhol....

Ars poetica a konyhában

Friss és minőségi hozzávalókból készülnek a legfinomabb ételek. 

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!