Eddig türelmes ember voltam, de csak eddig, az oldal újra regisztrálása, vagy nem is tudom minek köszönhetően az összes ide feltöltött receptem az enyészeté lett! Hiába írok a nosalty felületein, facebook stb, nagyon nem érdekel mást az, hogy orvosolja az adatvesztés tényét!
Mióta főzök
Mióta az eszem tudom, na jó, egy kicsit később, úgy a 10-es éveim elejétől.
A hely, ahol főzök
Ahol csak lehetett, főleg otthon, magamnak és barátoknak.
Ars poetica a konyhában
A jó recept és a minőségi alapanyag kevés, főzni szívből kell!
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.