Eddig türelmes ember voltam, de csak eddig, az oldal újra regisztrálása, vagy nem is tudom minek köszönhetően az összes ide feltöltött receptem az enyészeté lett! Hiába írok a nosalty felületein, facebook stb, nagyon nem érdekel mást az, hogy orvosolja az adatvesztés tényét!
Mióta főzök
Mióta az eszem tudom, na jó, egy kicsit később, úgy a 10-es éveim elejétől.
A hely, ahol főzök
Ahol csak lehetett, főleg otthon, magamnak és barátoknak.
Ars poetica a konyhában
A jó recept és a minőségi alapanyag kevés, főzni szívből kell!
A csirke örök dobogós, ha kedvenc alapanyagainkról van szó: sokan unják, sokan száraznak tartják, de csak rajtunk múlik, hogy variáljuk, mihez esszük, hogyan főzzük-sütjük. Mutatunk 7 receptvariációt a hét minden napjára, csirkével!