Már kiskorom óta voltak próbálkozásaim a főzésre. Emlékszem első levesemet barátnőmmel 10 évesen készítettük szüleimnek. :) Rizsleves volt, de nem akármilyen, a fazék 3/4 rizs volt és 1/4 lé.. :)) Valahányszor eszünkbe jut anyuval az első leves story-ja, mindig jót kuncogunk rajta. :)
A hely, ahol főzök
A hely, ahol főzök, meglehetősen kicsi, kezdetleges felszereléssel... mondtam is páromnak, hogy ha lesz közös lakás, a konyha lesz a legnagyobb. :)
Ars poetica a konyhában
Uralkodj a káoszon! Mosogass minden részművelet után... :)
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.