Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Escabax szakács

Escabax
hozzászólások

adatok:

Profil: escabax
Mióta szakács: 2011. 08. 03.


mióta főzök:

Ha főzésnek vesszük, akkor már 5 évesen készítettem a kistesómnak bébiétlet, igaz csak porból :). Mindig a konyhában sündörögtem, ha anyukám itthon volt, és mindig nagy kíváncsisággal vártam, mit főz a pici kisfiának, nekem :P. Úgy emlékszem, az első művem, amit teljesen egyedül csináltam, egy ribizlis omlós tésztás tekercs volt, ekkor 7-8 éves voltam.
Ezután jött a sajtos perec, hólabda és áfonyás őzgerinc. Nagyon édesszájú vagyok, kiskoromban is az voltam, és sütit csak nagyon ritkán csinált anyukám.
Úgy gondoltam, eljött az én időm, majd én csinálok magamnak :).
 
Egészen kb. 16 éves koromig (nagy sietés miatt) az "erős tűz" híve voltam, és nagy lánggal főztem, emiatt nem minden úgy sikerült ahogy terveztem.
Mostmár a mindig megfelelő tűz híve vagyok :)

a hely, ahol főzök:

Legtöbbször otthon vagy albérletben, ismerőseimnél főzök: Debrecen, Budapest, Szeged.

ars poetica a konyhában:

Minden mi finom, ehető és jó escabax pocakjába való :P

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!