Nagyjából, mióta új ciklusba léptünk a maják szerint.. hmm... talán lehet összefüggés?
A hely, ahol főzök
Ahol van ehhez szükséges kiépített infrastruktúra...
Ars poetica a konyhában
Egészségmegőrzés, környezettudatosság, precizitás és józan ész. Nagyjából ez jellemez minden általam végzett tevékenységet.
A konyhai gyakorlatban ez erre fordítható: nem eszek szemetet, nem termelek felesleges szemetet, nem "adok ki a kezem közül" szemetet, és nem követek ész nélkül mindenféle "szemetet".
Kezdőként próbálok minél több új ízt kipróbálni. Szeretem tiszteletben tartani a régi, nagy múltú recepteket, és meghagyni, életben tartani azokat eredeti formájukban.
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.