Már egyetemista koromban is főzögettem, igazán komolyan azonban 1-2 éve kezdtem. 2017 nyarán kismamaként költöztem haza Csongrádra Budapestről. Mivel fiam lett, immáron 3 férfira kell főznöm :) Pár hónapja kiderült, hogy kisfiam valószínűleg laktóz-, fruktóz- és gluténérzékeny, így a sütés - főzés mindennapossá vált. Receptjeim száma egyre csak gyarapszik, így gondoltam megosztom őket.
A hely, ahol főzök
Itthon, a konyhámban. A kinti sütögetés Párom reszortja.
Ars poetica a konyhában
Minden étel megfőzhető "mentesen", csak tudni kell a módját. No és persze "fő" a türelem ;)
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.