Már gyermekkorom óta mindig is érdekeltek a konyhában történtek:). Kb. 5-6 éve sütök-főzök:). Mindenféle receptet kipróbálok, szeretem a könnyen elkészíthető ételeket, de a nehezektől sem riadok vissza. Bármit megcsinálok, amit megkíván a szemem, legyen akár sós, édes, krémes, csípős, egyszóval bármi:).
A hely, ahol főzök
Szegeden, otthon élek még a szüleimmel.
Ars poetica a konyhában
Az alapanyag minősége határozza meg a végeredményt!
Felhőpuha habbal töltött, rétegzett és/vagy díszített süteményeket sorakoztatunk fel most előttetek, és előre is elnézést kérünk, mert egytől-egyig elképesztő guszták.
Egy villámgyors tészta mindig nagy áldás: ha sietünk, de mégis ennénk valami laktatót, jól jöhet egy ilyen recept. Ha pedig még ízélményt is kapunk közben, az további plusz pont!