#

Daniella

  • receptjei: 13
  • regisztrált: 2013.02.18

Daniella adatai

Mióta főzök

Kiskorom óta vonz a konyha. Édesanyám, látva a főzés iránti szeretetemet, mindig bekapcsolt a szakácskodásba. Azóta sok év eltelt, de a fakanál csak még jobban a kezemhez tapadt. Nem vagyok profi szakács, de szeretek kísérletezni, új ízeket kipróbálni, és persze nagyon szeretek enni. :)

A hely, ahol főzök

Mióta férjhez mentem, munkahelyem a gyönyörű piros-fehér konyhám, melyről mindig is álmodoztam.

Ars poetica a konyhában

Mottóm, hogy ha valami nem sikerült, elkeseredés helyett készítsünk belőle valami teljesen újat. Nagyon sokszor ez a tervezetlen valami sokkal jobban sikerül, mint az eredeti terv. A konyhában mindent sikerré lehet alakítani. :)

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!