Imádok főzni, de annál inkább enni! : )
Ami a finom bort, netán hideg estéken a teát illeti, remek párosítás tud lenni egy jó könyvvel.
Ha a tér és az idő is megengedi, az már hab a tortán, ha akad egy-két lélek, akivel a lélekmelegítő nedűt és a szavakba szedett gondolataimat is megoszthatom.
Mióta főzök
Líceumi éveim alatt a bátyámmal laktam. Mivelhogy, én voltam a nő a házban, úgy éreztem inkább az én feladatom lenne a konyhában sürgés-forgás. Így hát elkezdtem edzeni az ízlelőbimbóimat. A só és bors kivételével, a fűszerek előszeretettel való használatát a bátyámtól örököltem. Monogramként, akarva akaratlanul mindig kissé fűszeresebb vagy pikánsabb a főztöm végeredménye, de épp ettől lesz egyedi minden alkalommal.
A csirke örök dobogós, ha kedvenc alapanyagainkról van szó: sokan unják, sokan száraznak tartják, de csak rajtunk múlik, hogy variáljuk, mihez esszük, hogyan főzzük-sütjük. Mutatunk 7 receptvariációt a hét minden napjára, csirkével!