13 évesen nyáron kezdtem a főzéssel ismerkedni, pár alapétel elkészítését akkor tanultam meg.
A hely, ahol főzök
Jelenleg hőn szeretett budapesti lakásunk pici konyhájában próbálkozom :)
Ars poetica a konyhában
Lehetőleg idény zöldségekből és gyümölcsökből minél változatosabban főzni a mindennapokban, kipróbálva számomra új hozzávalókat, párosításokat. Nem hiszek semmilyen hiánydiétában, húsra, tejtermékekre és szénhidrátra egyaránt szükségünk van.
Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?
A főzés, valljuk be, nem teljesen veszélymentes. A konyhai baleseteken kívül különböző élelmiszer-higiéniai bakikat is elkövethetünk. Nézzük, melyek a leggyakoribbak.