Ha az alkalom úgy kívánta, mindig is tudtam készíteni valami egyszerűt, mégis finomat, saját kútfőből. Tudtam egypár alapszabályt innen-onnan, Aputól (Anyukám borzalmasan főz, kivétel a tejbegríz), mégis a tudásom nagyrészét Nevelőapukámtól szereztem be, aki szívesen tanítgatott, illetve ötletelést is várt tőlem, kisebb koromban is. Alapvetően a konyha világát egyedül fedeztem/fedezem fel, orromra, ízlelőbimbóimra és a képzeletemre hagyatkozva.
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.