Rendszeresen három éve sütök, főzök, de anyukám és nagymamám mellett korábban sokat sürgölődtem...sokat köszönhetek nekik. :-)
A hely, ahol főzök
Egy pici lakás félkész konyhájában.
Ars poetica a konyhában
Az otthonról hozott alapok nagyon fontosak, de mindig késznek kell lenni az új és elsőre talán furcsának tűnő dolgok kipróbálására, nem szabad "előítéletesnek" lenni az ételekkel szemben, mindent meg kell kóstolni.
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.