Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (6)
3 recept
beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:

      Hozzászólások (6)

      A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

      Törölt Felhasználó
      Törölt Felhasználó Thu, 2009-12-24 19:29

      Szia Cathy,

      Segíts nekem kérlek a sajtos pogácsa recepteddel kapcsolatban, mert nem egyértelmű számomra, hogy a két tojássárgája, ami az összetevők között szerepel, az a tésztába kell, vagy a tetejének a megkenésére.

      Köszönöm.

      Üdv.

      Zsolt

      Cathy
      Cathy / Cathy Sat, 2009-12-26 13:08

      Szia Zsolt!

      Én úgy szoktam, hogy a 2 tojás sárgáját egy pohárban összekeverem,-hogy folyósabb legyen- majd kb. a 3/4 részét a tésztához öntöm, a maradék 1/4 részével pedig a pogikat kenem meg. De ha mind a két tojássárgát beledobod a tésztába és egy harmadik tojás sárgájával kened a pogikat, az sem baj. Remélem ízleni fog a pogi! Sok szerencsét!

      Törölt Felhasználó
      Törölt Felhasználó Sat, 2009-12-26 19:29

      Szia Cathy,

      Köszönöm a válaszodat, már másodszor készítettem el a pogit (gouda sajttal) úgy, hogy beletettem a két tojást és nagyon-nagyon finom lett és több naposan is finom maradt, csak aggódtam, hogy lehet, nem is a tésztába kellett volna tenni.

      Juditka
      Juditka / Juditka Wed, 2009-03-25 09:28

      Szia!
      Szeretném, ha megosztanád velem is az általad legjobban készült lebbencsleves receptjét. Nekem az Apukám készítette mindig vasfazékban. Sajnos már nincs köztünk. A levese utánozhatatlan volt. Azóta is keresem azt az ízt.
      Köszönettel:Judit

      Cathy
      Cathy / Cathy Sun, 2009-08-02 19:57

      Szia Judit!
      A lebbencsleves receptjét itt találod. http://www.nosalty.hu/magyaros_lebbencsleves_recept_2416
      Bár én általában sima lábosban főzöm, de a múlt hétvégi bográcsban készült lebbencs is gyorsan elfogyott.
      Nem tudom neked garantálni, hogy ez az az íz, amit keresel, de egy próbát megér. Talán mégis ez lesz az..
      Ami a lényeg, próbálj házi készítésű alapanyagokat beszerezni (bioboltokban jó minőségűek vannak) úgy lesz a legfinomabb!! Ja, és egy hétvégi újítás! Mangalica szalonnából, mangalica füstölt kolbásszal valami fenomenális íze lett! Jó főzőcskézést!
      üdv
      Cathy

      Cathy
      Cathy / Cathy Sun, 2009-08-02 19:56

      Szia Judit!
      A lebbencsleves receptjét itt találod. http://www.nosalty.hu/magyaros_lebbencsleves_recept_2416
      Bár én általában sima lábosban főzöm, de a múlt hétvégi bográcsban készült lebbencs is gyorsan elfogyott.
      Nem tudom neked garantálni, hogy ez az az íz, amit keresel, de egy próbát megér. Talán mégis ez lesz az..
      Ami a lényeg, próbálj házi készítésű alapanyagokat beszerezni (bioboltokban jó minőségűek vannak) úgy lesz a legfinomabb!! Ja, és egy hétvégi újítás! Mangalica szalonnából, mangalica füstölt kolbásszal valami fenomenális íze lett! Jó főzőcskézést!
      üdv
      Cathy