Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (7)
4 recept
beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:

      Hozzászólások (7)

      A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

      csilla1234
      csilla1234 Sat, 2013-06-22 15:31

      Szervusz Buszter! Segítségedet kérném, eltettem a fent leírt uborkát, úgy tűnik nem zár a tető a legjobban, elkezdett kicsit kijönni a lé. Tálcán vannak az üvegek, így tudom figyelni. Mi a teendőm vele? mintha forrna, kicsi ki ki jön. Majd megnyugszik. köszönöm

      tiborgabor
      tiborgabor Tue, 2012-07-10 13:03

      Szia Buszter!
      A kovászos uborkára nem kell sem kenyér, sem krumpli? Akkor mitől lesz kovászos?

      buszter
      Buszter / buszter Thu, 2012-07-12 00:17

      valahogyan el kellett neveznem magyarul és ez illik rá legjobban. amúgy ogórki Kiszone lengyelül. Igy viszont senki nem talált volna rá . meg ki sem tudná senki olvasni.

      tiborgabor
      tiborgabor Thu, 2012-07-12 05:43

      OK. A netes fordításban csemege uborkának adják meg de a hazai falusi asszonyok sós-vizes uborkaként ismerik. Köszönöm a válaszod, további jó főzőcskézést!

      evaneo
      Oli(E)va / evaneo Mon, 2012-06-18 22:42

      Szia, Buszter, feltenned a bigost?...::)) Nagyon regen jartam Lengyelorszagban, arra emlekszem, hogy nagyon izlett... Koszi...

      buszter
      Buszter / buszter Thu, 2012-07-12 00:18

      természetesen .... csak keritsek időt rá hogy elkészitsem hogy tudjak vmi fotót készíteni.
      szép napot.