2004-ben kezdődött a konyhai létem, akkor az első önálló zöldbabfőzelékem a kukában végezte....Azóta sokat tanultam és megtaláltam az élvezetet a főzésben és szerencsére mostanra már csakis dícsérő, elégedett és jóllakott vendégek állnak fel az asztalunktól :).
A hely, ahol főzök
Otthon.
Ars poetica a konyhában
Tipikus kisgyerekes anyuka vagyok: minél gyorsabban a lehető legfinomabbat!
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.