#

bridge

  • receptjei: 24
  • regisztrált: 2012.08.03

bridge adatai

Mióta főzök

2004-ben kezdődött a konyhai létem, akkor az első önálló zöldbabfőzelékem a kukában végezte....Azóta sokat tanultam és megtaláltam az élvezetet a főzésben és szerencsére mostanra már csakis dícsérő, elégedett és jóllakott vendégek állnak fel az asztalunktól :).

A hely, ahol főzök

Otthon.

Ars poetica a konyhában

Tipikus kisgyerekes anyuka vagyok: minél gyorsabban a lehető legfinomabbat!

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!